AZ odradio trening na Grbavici: Oprezno ulaze u sutrašnju utakmicu
FOTO: T. Hebib

Revanš protiv FK Tuzla City

AZ odradio trening na Grbavici: Oprezno ulaze u sutrašnju utakmicu

H. Zilić

Fudbaleri AZ Alkmaara odradili su trening na Grbavici pred sutrašnji duel protiv Tuzla Citya.

U pitnaju je revanš duel drugog pretkola UEFA konferencijske lige, a prvi meč u Nizozemskoj AZ je dobio sa 1:0.

U taboru nizozemskog kluba vlada dobra atmosfera, igrači su spremni, svi su trenirali, a ne kriju ni optimizam pred sutršanji duel.

Ipak i u redovima AZ-a postoji doza opreza pogotovo jer je naš predstavnik u prvom duelu odigrao veoma dobro u defanzivnom dijelu utakmice, tako da bi jedan gol Tuzlaka dosta toga poremetio u planovima tima iz Nizozemske.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

"Nije ništa gotovo, trenutno imamo 1:0. Sutra je drugo poluvrijeme. Sutra ću vam odgovoriti da li smo bolji. Naš jedini plan je da prođemo dalje“, kazao je trener AZ Alkmaara Pascal Jansen na današnjoj press konferenciji koja je održana u Plavom salonu stadiona Grbavica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije