Azir Muminović dolazi u FK Tuzla City

Iz jednog u drugi tuzlanski klub

Azir Muminović dolazi u FK Tuzla City · Zvanično

E. Škorić

Azir Muminović, prvi golman Slobode, karijeru će nastaviti u gradskom rivalu Tuzla Cityju.

Muminović je jedan od najtalentovanijih golmana u BiH, a u Tuzla City će preći u februaru naredne godine, pošto je potpisao predugovor sa tim klubom.

Stoga, kada mu istekne ugovor sa Slobodom, početkom naredne godine nastavlja karijeru u komšijskom klubu.

S obzirom da ima samo 22 godine, radi se o perspektivnom čuvaru mreže i bivšem mladom reprezentativcu BiH, a sasvim sigurno i nekome ko bi mogao da napravi zavidnu karijeru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Muminović je imao problema s povredama prošle sezone, pa je na golu Slobode proveo tek sedam utakmica, no i u tim susterima je pokazao da povreda koljena nije ostavila traga.

Top Komentari

MSOZ101
Pametan potez Husica, uzeo sve sto valja iz Slobode i jos nema problema sa Imamovicem. Sljedeci je Hadzanovic i onda katanac starijem tuzlanskom premijerligasu.
7 2
Terminator
Sloboda ostade bez igrača zbog loše uprave i pogrešnih ljudi.Žali bože Općinskih para.Jasmine bolje te pare podjeli drugim sportskim ekipama iz Tuzle.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi