Azir Muminović želja HŠK Zrinjski!

Plemići žele golmana Slobode

Azir Muminović želja HŠK Zrinjski! · Saznajemo

M. Šljivak

HŠK Zrinjski polako sklapa tim za narednu sezonu.

Plemići su proteklu sezonu završili iza FK Sarajevo i u ljetnom prelazom roku žele napraviti sve kako pojačali tim i titulu prvaka vratili u Mostar.

Mostarski tim i u narednu sezonu mogao ući jači i za bivšeg mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Azira Muminovića.

Ovaj 22-godišnji golman ima još pola godine ugovora sa FK Sloboda i kako SportSport.ba saznaje, Zrinjski je ozbiljno zainteresovan za njegove usluge.

Plemići bi Muminovića rado vidjeli u svojim redovima. Neslužbeno saznajemo da je viceprvak BiH tuzlanskom timu spreman ponuditi procenat od narednog transfera kako bi im prepustili Muminovića ovog ljeta.

Sloboda nema previše prostora za manevar. Sjajni golman je pred istekom ugovora i neće biti nikakvo čudo ako Muminović u narednoj sezoni obuče dres Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Muminović je protekle sezone nastupio u sedam utakmica, a razlog ovako malog broja utakmica je povreda koljena koju je dugo vukao.

Ipak, oporavio se od povrede ligamenata i svojim nastupima je pokazao da povreda nije ostavila posljedice na njega.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Sloboda je vazda proizvodila igrace za Zrinjski.Do rata igrala za Zvezdu a sad za Zrinjski.Nema taj klub svoje ja.
6 0
mirza24
Zar nece Erica
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi