Muminović se vratio u Slobodu

Nakon epizode u Crnoj Gori

Muminović se vratio u Slobodu

Haris Zilić

FK Sloboda se je počela sa pripremama za sezonu u Prvoj ligi FBiH, a ono što navijače tuzlanskog kluba najviše interesuje je igrački kadar, tačnije u kakvom će rosteru tim ući u novu sezonu.

Ekipu je danas pojačao golman Azir Muminović koji je potpisao jednogodišnji ugovor.

Za Muminovića će to biti pvoratak u Slobodu za koju je branio prije tri sezone, a prošao je i omladinske kategorije tuzlanskog kluba.

U Bosni i Hercegovini branio je još za Tuzla City i Radnik iz Bijeljine. Posljednji angažman imao je u Crnoj gori u ekipi Rudara iz Pljevalja.

Ovaj 26-godišnji golman bio je i omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine, skupio je osam nastupa za naše omladinske selekcije.

Oglasi

Sigurno će svojim iskustvom biti od pomoći Slobodi u novoj sezoni.

Tuzlaci imaju jasan cilj, a to je ekspresan povratak u Prmeijer ligu Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pored Slobode tu će biti i Čelik, dok još neke ekipe pretenduju na vrh Prve lige FBiH, kao što su Stupčanica, Budućnost, Rudar Kakanj, zvijezda, Bratstvo...

Nema sumnje da nas očekuje vrlo uzbudljiva sezona na prvoligaškim terenima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

edinho101
pa ka š
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi