4

Komentari (4)

user1659354598
Nemojte se dizati,prvo onaj sin od predsjednika sad ovaj golman,zasluzeno ste pobjedili,Zeljo je bio bolji realno ali neka smo ispali,Sloboda odigrala pametno,muski i neka ste prosli,dabogda se vratili u premier ligu i da imate podrsku kakvu ste sinoc imali a ne ko prosle godine kad ste se odrekli Slobode,sad vam je sve poslozeno ovaj predsjednik radi dobar posao i samo ovako nastavite.TM87
kempa
Ko se odrekao prošle godine? Sloboda više od pola sezone igrala u Banovićima. Uvijek preko 2000 na tribinama. Zadnja protiv Želje stadion pun ko šipak. Igrači imali punu podršku.
user1659354598
Ma bojkotovali ste utakmice ,niste kao grad stali iza Slobode kako bi trebali stati,pola ljudi je navijalo da Sloboda ispadne
kurjak
Ruku na srce Željo je imao izglednije šanse i Muminović jeste najzaslužniji za pobjedu Slobode.Da li je Željo poveo teško bi se Sloboda vratila.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti