6

Komentari (6)

Mustafa
Azmir bi trebao pod hitno pojacati musku ekipu sa tim curama posto mu momci lose igraju pa su pred ispadanjem u Federalnu
user1676418203
Kriminalno zločinačka SDA ce mu pomoci, on je njihov član
user1676748726
Necu da ulazim u politiku nit da branim SDA ili bilo koju političku partiju ili stranu, naprotiv imam osjećaj da u ovoj našoj napaćenoj zemlji i pozitivno i negativno se svodi na politiku i negativnost. Imamo li ni snage oohvaliti nekoga, povući pozitivu iz bilo čega i krenuti naprijed. Pitam se želimo li mi to uopšte. Ili nam je lijepo živjeti u zavidnosti i mislima lošeg drugome. Neka nam je kako nam je Sve u svemu ovo je sportski portal i nebi trebali da mješamo politiku u sport i činjenica je da je ovo nešto dobro za fudbal, i sport ne samo u Tuzli nego u BiH općenito.
Baco
Pozz màmu,od SDA
user1676418203
Pišam ti se na trule kosti svih mrtvih haha
BHFLjiljan
Ovaj covjek ocigledno voli I trudi se za bolju budusnost Bosne. Njemu samo treba bolja podrska. Sigurno je nas I zelimo mu sve najbolje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.