Azpilicueta sasvim iskreno govorio o Chelseajevoj igri u odbrani

Bez dlake na jeziku

Azpilicueta sasvim iskreno govorio o Chelseajevoj igri u odbrani

Esmer Oštraković

Nogometaši Chelseaja u subotu su na domaćem terenu kiksali protiv Southamptona odigravši 3:3.

Jako loša igra u defanzivi koštala je ekipu Chelseaja pobjede, a sve je komentarisao i nogometaš ovog kluba, Cesar Azpilicueta.

"Kada ste defanzivno slabi, ponekad osjetite da morate postići tri ili četri gola svaku utakmicu. Kao igraču koji igrau odbrani osjećam se jako loše jer smo primili toliko golova na posljednjoj utakmici", rekao je Azpilicueta, te je dodao:

"Moramo da napredujemo u odbrani i da svoje lične, ali i kolektivne greške ispravimo, te da donosimo bolje odluke", završio je nogometaš Chelseaja, Cesar Azpilicueta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jasno je da će Lampard, posebno nakon posljednje utakmice Chelseaja, imati o čemu pričati, ali i na čemu raditi sa svojim igračima.

Top Komentari

Penderinos
Nema se tu sta pričati, silvu i tomorija u srce odbrane kao najbolje opcije, desno azpi, lijevo Ben a na golu Mendy. Onu dvojicu majmuna kristensena i zoumu ne želim vidjeti ni na klupi bolji su od njih igrači iz u23 tima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi