Lampard uskoro pravi veliku promjenu i seli na klupu standardnog člana prvog tima
Lampard planira preseliti Azpilicuetu na klupu

Trener Chelseaja je našao prvu 'žrtvu'

Lampard uskoro pravi veliku promjenu i seli na klupu standardnog člana prvog tima

S. Pašalić

Chelsea je jučer odigrao utakmicu 4. kola Premier lige protiv Sheffield Uniteda i remizirao rezultatom 2:2.

Ekipa Franka Lamparda je dobro krenula i golovima Tammyja Abrahama u 19. i 43. minuti povela sa 2:0, ali su gosti golovima Robinsona u 46. i autogolom Zoume u 89. minuti stigli do boda.

Tako sada Plavci imaju samo pet bodova iz četiri odigrane utakmice, a čini se da Lampard već planira da napravi neke promjene u prvom timu.

Naime, engleski mediji pišu da trener Chelseaja želi izbaciti Cesara Azpilicuetu iz prvih jedanaest čim se mladi 19-godišnji Reece James oporavi od povrede.

James se oporavlja od povrede članka, ali je spreman uskočiti na mjesto desnog beka gdje trenutno igra Azpilicueta čim to bude moguće.

Azpilicueta je ove sezone odigrao sve četiri utakmice u Premier ligi, ali bi se nakon brojnih kritika trebao preseliti na klupu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti