Bacca: Ne želim igrati sa Ibrahimovićem

Nije oduševljen idejom Milana

Bacca: Ne želim igrati sa Ibrahimovićem

Jedan od onih koji nije oduševljen idejom da se Zlatan Ibrahimović vrati u Milan je i Carlos Bacca. 

Šveđanin će na kraju sezone napustiti PSG i sve više se špekuliše o njegovoj narednoj destinaciji. Nije tajna da je u borbu za dovođenje uključen i Milan, međutim time nije oduševljen Bacca koji je u slučaju dolaska Ibrahimovića spreman napustiti San Siro. 

"Ne želim igrati sa Zlatanom. Cavani je bio u njegovoj sjeni i pogledajte ga danas, to više nije onaj stari Cavani. Igranje sa Zlatanom može stvoriti probleme", izjavio je Bacca, čiju izjavu prenose brojni inostrani mediji. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bacca ima strah da postane drugi napadač, što bi se vjerovatno dogodilo dolaskom Ibrahimovića, a inače ove sezone je postigao 17 pogodaka. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti