Bacca u Milanu, rješava se ubrzo njegova sudbina

Šta će uraditi?

Bacca u Milanu, rješava se ubrzo njegova sudbina

Edmir Škorić

Kolumbijski napadač Carlos Bacca danas je boravio u Milanu kako bi pronašao zajednički jezik s upravom kluba.

Bacca je trenutno pod ugovorom s Milanom, ali je bio na posudbi u Villarrealu i sada čeka da vidi šta će se desiti. Ono što je skoro pa sigurno, Kolumbijac se neće vratiti na San Siro.

Villarreal nije platio 15 miliona eura za otkup njegovog ugovora, pa je zajedno s menadžerom došao u Milan i poručio čelnicima da svejedno želi nazad u La Ligu.

Prema Calciomercatu, Villarreal nudi osam miliona eura za Baccu, što je upola manje od onog što Italijani traže, a postoje ponude iz Galatasarayja i Trabzona, no turska liga nije zanimljiva Kolumbijcu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan mora brzo da nešto poduzme, da riješi njegov status, s obzirom da ga ne namjerava koristiti u rosteru naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi