Bad Blue Boysi su sa samo tri slova ispratili Mamićev monolog u Mostaru
Bivši šef Dinama osuđen na šest i pol godina zatvor

Bad Blue Boysi su sa samo tri slova ispratili Mamićev monolog u Mostaru

Edmir Škorić, foto: EPA

Zdravko Mamić je danas održao press konferenciju na kojoj je govorio dva sata.

Vrhovni sud RH jučer je potvrdio nepravomoćnu presudu kojom je Zdravko osuđen na šest i pol godina, a njegov brat Zoran na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama.

Bio je to povod da Zdravko organizuje press konferenciju na kojoj je govorio kakoje podmićivao sudije, kako su Dejan Lovren i Luka Modrić također suučesnici u zločinu, a također je kazao da je jedan od osnivača Bad Blue Boysa.

Na zvaničnoj stranici popularne navijačke grupe iz Zagreba sve je to popraćeno sa samo tri slova: "Kme".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Time su aludirali na njegovo kukanje nakon pravomoćne presude.

Top Komentari

Eduard
Kad se kroz par sezona budete davili kao što se Hajduk davi vec godinama onda necete kmečati. Ovaj doktor vas je stvorio
11 6
Pajver
Ma koji BBB to je obična mala jadna grupica narkomana
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti