Badstuber dogovorio sve sa Stuttgartom
Foto: EPA

Pronašao novi klub

Badstuber dogovorio sve sa Stuttgartom

Prema pisanju njemačkih medija, Hogler Badstuber će svoju karijeru nastaviti u redovima Stuttgarta. 

Fudbaler kojeg su povrede spriječile da postane jedan od najboljih defanzivaca na svijetu je, navodno, dogovorio saradnju sa Stuttgartom i u narednim danima bi i zvanično trebao potpisati ugovor sa Švabama. 

Mediji u Njemačkoj su objavili kako je Stuttgart u borbi za Badstubera pobijedio Swansea, WBA, Sevillu i Sporting, koji su se također ovog ljeta interesovali za bivšeg reprezentativca Njemačke. 

Badstuber je prošlu sezonu proveo u Schalkeu, gdje je odigrao ukupno deset utakmica, a u Stuttgartu će imati priliku da se barem približno vrati na nivo iz vremena dok je bio standardan u dresu Bayerna. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dosadašnju karijeru Badstubera su pratili brojni problemi s povredama. Kad je bilo najpotrebnije da igra i stvara iskustvo, on nije, pa je tako u posljednje četiri godine odigrao svega 18 utakmica u Bundesligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi