Badžak novi potpredsjednik, šef struke nije izabran, Osim prva želja

Održana sjednica novog UO FK Željezničar

Badžak novi potpredsjednik, šef struke nije izabran, Osim prva želja

Večeras je održana prva sjednica novog Upravnog odbora FK Željezničar.

Na sjednici je Jasmin Badžak, član UO, imenovan za novog potpredsjednik kluba i to je najveća novost sa večerašnjeg zasjedanja.

Iako su navijači Plavih i bh. sportska javnosti očekivali da možda već večeras bude izabran i novi trener, SportSport.ba saznaje da ta odluka nije donesena. 

Međutim, jasno je da je prva želja Amar Osim što ne krije ni predsjednik Nihad Selimović, a formirana je komisija koja će prvo obaviti razgovore sa Osimom, a onda po potrebi i sa ostalim kandidatima. Njihova imena nisu poznata javnosti upravo iz razloga što je angažovanje Osima klupski prioritet.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Željezničara poručuju da su male šanse da novi trener bude izabran prije Nove godine, te da neće žuriti sa izborom s obzirom da je situacija u kojoj se klub nalazi vrlo ozbiljna.

Na večerašnjoj sjednici su članovi UO FK Željezničar raspravljali o prvim koracima koje namjeravaju poduzeti na početku svog mandata, te o planovima za period koji slijedi, a novi sastanak je zakazan za sutra.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Stanley
ovaj zeljo stvarno smijesan i jadan klub
45 29
Fcs
A zašto ne pišu da je -15 ???
27 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi