Najvatreniji navijači Željezničara poslali poruku novom Upravnom i Nadzornom odboru
Saopštenjem se oglasili najvjerniji navijači tima sa Grbavice

Oglasili se "Manijaci"

Najvatreniji navijači Željezničara poslali poruku novom Upravnom i Nadzornom odboru

S. Mlaćo

Turbulentno je u poteklom periodu bilo u FK Željezničar. U međuvremenu su Plavi dobili novo rukovodstvo koje će večeras imati prvu konstituirajuću sjednicu Upravnog odbora.

Tim povodom oglasili se i najvatreniji FK Željezničar, popularni Manijaci koji su između ostalih istakli da su sportski rezultati, transparetno i legalno poslovanje, te nastavak razvoja infrastrukture ključna njihova očekivanja.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Sportski rezultati, transparentno i legalno poslovanje te nastavak razvoja infrastrukture ključna su očekivanja Udruženja navijača FK Željezničar od novoizabranih organa Kluba. Udruženje će u narednom periodu aktivno pratiti rad novoizabranog UO i NO te ispunjavati svoju misiju pružanja podrške i obavezu korektivnog djelovanja na sva dešavanja u Klubu. Također, naglašavamo da nam je sasvim jasno ko je zapravo i kako birao nove strukture Kluba i očekujemo iskreniji i pošteniji odnos, a ne mazanje očiju raznim procedurama.

Udruženje nije bilo, niti će biti, dio samokreiranih podjela među Željovcima koje nanose samo štetu našem Klubu. Naš jedini interes je isključivo i samo Željezničar. Cijenili smo i podržavali sve uspješne projekte i realizirane aktivnosti, a kritikovali sve propuste prethodne uprave. Isti odnos imat ćemo i prema novoj upravi i jedino mjerilo za našu podršku bit će postignuti rezultati na terenu i van njega. Stručni, a ne podobni ljudi u upravi i administraciji te kvalitetni igrači imperativ su koji mora biti ispunjen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za dobrobit našeg Želje, pozivamo sve navijače, simpatizere i one kojima je plava boja srcu, da već na prvoj utakmici proljetnog dijela prvenstva u Bijeljini, pokažemo kako se bodri svoj Klub i budemo primjer jedinstva te bezuslovne i bezrezervne ljubavi prema historiji i tradiciji koja ulazi u 98. godinu.

Mi smo Željini, Željo je naš", stoji u saopštenju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

josejose
Slušam onog jazavca na pres konferenciji kako "mlati" a iz publike neko dobaca kao neće oni cigani osvojiti (Sarajevo) već će zrinjski osvojiti. Ne vjerujem kakvi kreteni ..
35 9
Dule Savic
Oooo evo miseva... Izvirili iz rupe hahahaha
14 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi