Bagarić: Ulazak Zeca i naše glupe greške su prelomili utakmicu

Široki i Željezničar odigrali 3:3

Bagarić: Ulazak Zeca i naše glupe greške su prelomili utakmicu

A. Čaušević

Široki Brijeg je ispustio dva gola prednosti protiv Željezničara. Vodili su domaći s 3:1, ali su se na kraju morali zadovoljiti bodom. 

U izjavi poslije utakmice napadač Širokog Brijega Dražen Bagarić je kazao da su ulazak Ermina Zeca i glupe greške domaćih prelomili utakmicu.

"Odlično smo ušli, zabili smo rani gol, vodili smo 3:1, prvo poluvrijeme je bilo za 10, a onda smo pali primili golove, Željezničar je pokazao karakter i vratio se, odlična utakmica za gledatelje, nama ostaje žal...", rekao je Bagarić te dodao:

"Ulazak Zeca je prelomio utakmicu u njihovu korist i naše glupe greške."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bagarić i saigrači nemaju puno vremena za predah jer ih već u srijedu očekuje zaostali meč protiv Sarajeva.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Vi ste uz Zvijezdu, Mladost i Jos neke goru ekipu nisam vidio vodis 3-1 isto Koda si je zijanio kome pricas o zecu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi