Bagarić: Želimo pobjedom vratiti potreban mir
Foto: NK Široki Brijeg

Široki Brijeg dočekuje Tuzla City

Bagarić: Želimo pobjedom vratiti potreban mir

Široki Brijeg će u sklopu 8. kola Premijer lige BiH na Pecari ugostiti Tuzla City.

Nakon sjajnih rezultata gosti na Pecaru dolaze prepuni samopouzdanja, ali u Širokom Brijegu su svjesni da nemaju šta drugo tražiti osim pobjede i tri boda koja bi ih podigla prema gornjem dijelu tablice.

Da će se postaviti odlučno od prve minute najavio je i napadač "plavo-bijelih" Dražen Bagarić.

"Dolazi nam jedna vrlo nezgodna momčad koja je ušla odlično u prvenstvo za razliku od nas. Međutim, u ovom trenutku ne trebamo gledati na njih, nego samo na nas i našu igru. Sve naše misli usmjerene su na pobjedu. Ako mi budemo pravi, kako smo i više puta pokazli, nema nikakve sumnje u našu pobjedu. Želimo pobjedom vratiti potreban mir, a ujedno i čestitati 23. rođendan našim najvjernijim navijačima Škriparima", izjavio je uoči utakmice Bagarić.

Bagarić je u dosadašnja dva međusobna susreta dva puta donio pobjedu Širokom Brijegu nad Tuzla Cityjem, a sutra ima i treću priliku iako poručuje kako nije bitno ko će zabiti, nego je važnije upisati tri boda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se mene tiče, riješio sam ih dva puta, ali sutra ne moram ja zabiti pogodak. Najmanje je bitno ko će zabiti samo da mi pobijedimo. Momčad i klub su uvijek iznad svakog pojedinca", dodao je Bagarić.

Utakmica na Pecari će se, podsjetimo, igrati od 19:30 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SrcuDragaBojaPlava
zar nisi otiao jebo ti mater
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi