Bajević: Cilj nam je razgovarati s pojedinim igračima...

Selektor bh. nacionalnog tima

Bajević: Cilj nam je razgovarati s pojedinim igračima...

Nakon što je Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine 21. decembra prošle godine imenovao Dušana Bajevića za selektora A reprezentacije BiH, osim zvaničnog predstavljanja selektora i stručnog štaba, u proteklom periodu sprovedeno je i nekoliko konkretnih aktivnosti u cilju što kvalitetnijih priprema, prije utakmica baraža.

"Zadovoljan sam načinom na koji moji saradnici obavljaju svoje zadatke", rekao je Bajević za zvaničnu stranicu Nogometnog saveza BiH i nastavio: "Cilj nam je razgovarati sa pojedinim igračima prije samih priprema, i zna se da smo posjetili Džeku, Pjanića, vratili Lulića, sastali se sa Višćom. Važno nam je da čujemo razmišljanja igrača, da se upoznamo jer neće biti dovoljno vremena za to kad se već okupimo. Pratimo ne samo one koji su do sada bili dio reprezentacije već i one koje bi eventualno mogli priključiti."

Bajević je na kraju dodao da svako od njegovih saradnika ima konkretna zaduženja i da se posebno vodi računa o aktivnostima naših protivnika u baražu za plasman na EURO 2020. Selektor je najavio dolazak u bh. "kuću fudbala" polovinom februara kada bi sa saradnicima sumirao prvi dio obavljenog posla.

Do marta mjeseca potrebno je da se urade brojne analize, između ostalog ne samo protivnika, nego i igre naših reprezentativaca u proteklim kvalifikacijama, navode iz Saveza.

Top Komentari

Passionmerka
Meni je cilj da ti ne ostvaris svoj cilj, da dobijes sto prije otkaz,jer pozivati cetnika u repku je neoprostivo
2 8
E.Car
Dobar cilj!!!!! Cilj je valjda odlazak na EURO!!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi