Određene cijene ulaznica za meč baraža između BiH i Sjeverne Irske

Utakmica se igra u Zenici

Određene cijene ulaznica za meč baraža između BiH i Sjeverne Irske

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u martu igra meč polufinala baraža za Evropsko prvenstvo protiv Sjeverne Irske.

Utakmica protiv Sjeverne Irske igra se u Zenici 26. marta, a ukoliko naš tim slavi onda ćemo finale baraža također igrati na domaćem terenu protiv boljeg iz duela Slovačka - Irska.

Danas je održana sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine pod predsjedavanjem Elvedina Begića, a pored članova IO sjednici je prisustvovao i član Odbora za posredovanje i savjetovanje Sead Kajtaz.

Na današnjoj sjednici usvojeno je mnogo tačaka, a bilo je i govora o meču protiv Sjeverne Irske. Naime, odlučeno je koliko će iznositi cijene ulaznica za meč koji se igra na Bilinom Polju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ulaznica za zapad će koštati 30 KM, za istok 20 KM, te za sjever i jug po 10 KM. Podsjećamo, ovaj meč igra se od 20:45 sati. Očekuje se da će iste cijene biti i za meč finala baraža ukoliko Zmajevi pobijede Sjevernu Irsku.

Top Komentari

Melan
Izgubiće džabe ih prodaju, mosa hrvatska, ponosna sam jedino na nju
0 23
pitaristok
Kako se samo brukamo sa stadionima....
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi