Dušan Bajević posjetio Edina Višću u Istanbulu

Odužio mu se s dva gola

Dušan Bajević posjetio Edina Višću u Istanbulu

E. Čaušević

Fudbaleri Basaksehira sinoć su na svom terenu pobijedili Genclerbirligi sa 3:1 u meču 20. kola Superlige.

Sjajan meč za domaći tim odigrao je bh. reprezentativac Edin Višća koji je postigao dva gola. Višću je sinoć u Istanbulu pratio i novi selektor naše reprezentacije Dušan Bajević.

Bajević je boravio u Istanbulu sa generalnim sekretarom NSBiH Adnanom Džemidžićem, te su iskoristili priliku da posjete Višću i pogledaju meč Basaksehira i Genclebirligija.

Višća je sa novim selektorom najviše razgovarao o polufinala baraža za Evropsko prvenstvo koje očekuje Zmajeve u martu ove godine.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

BiH će 26. marta na Bilinom polju ugostiti selekciju Sjeverne Irske, a ukoliko pobijedimo u finalu baraža u Zenici igramo protiv boljeg iz susreta Slovačka - Irska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi