24

Komentari (24)

Pa Bajevicu jesi li ti bolan normalan, pa ne smijes nikako uzeti u razmatranje Begovica, pa covjece on je na klupi Milana i ne brani, pa kako se neko moze zvati u reprezentaciji ako ne igra vec sjedi na klupi, pogotovo kad je golman u pitanju, kako ja vidim opet se neko mjesa u poslove BH selektora, takodje od Lulica nema nista jer je povrijedjen, suma sumarum kvalifikovati se za EP 2020 bit ce veoma teško, dakle opet cemo imati BH selektora koji ne moze i ne smije sam odlucivati oko selekcije igraca za BH reprezentaciju, e to je ono što ne valja i ne vjerujem da ce Lulic biti spreman za baraz.
tbra
Begovic je golman koji ima najveca primanja i najbolju karijeru od svih nasih golmana. Branio on ili ne branio treba da bude na spisku. To sto ti mislis hoce li Lulic biti u pogonu za predstojecu utakmicu to je tvoje misljenje, vjerovatno je pogresno, sta odmah stvaras negativu bespotrebno...sretno Bajevicu i momcima.
DanGraf
@plemic Mislis vadit iz mreze? Lijepo ja kazem, Nevresa Fejzica u reprezentaciju! Ima odraz, reflekse, brzinu reagovanja. Kakav Begovic, kakvi kutzi-palci... Najprije bih Velica na gol, al on ima slovenacko drzavljanstvo. Odlican golman.
Edward NewGate
Dok je Robert bio selektor i nije pozivao Begovica pricalo se kako radi za savez i da mu drugi kroje spisak, sad kad je Bajevic selektor i zove Begovica opet ista prica (drugi mu prave ekipu) a kako znamo isti su ljudi u savezu? Ima li logike?
DanGraf na kojoj si travi bolan, da li si ti pod uticajem droge, kada pises ovakve gluposti.
Odgovor za Edward NewGate ili nova kapija - ama bolan koji ce ijedan selektor na svijetu zvati igraca koji sjedi na klupi i ne igra pogotovo kad je golman u pitanju, Prosinecki nije zvao Begovica zato sto je tada Begovic bio na klupi engleskog premijerligasa Bournemouth i bio je u pravu, u medjuvremenu Sehic je iskoristio priliku i zauzeo njegovo mjesto, ne da je samo zauzeo, nego se je Sehic i dokazao na golu reprezentacije BiH, poenta je da se ne treba zavati igrac koji sjedi na klupi, bolji je igrac i iz druge lige nego igrac prve lige koji sjedi stalno na klupi, pogotovo kad je golman u pitanju, cesto se kaze da dobar golman vrijedi pola tima, da ali golman koji brani a ne sjedi na klupi, jer golman sto je duze na klupi gubi samopouzdanje i nesiguran je ako eventualno udje na teren i stane medju stative. Nadam se da ti je sada sve jasno.
Nera
Zbog toga nije Vaha preuzeo repku,sto se mjesa savez,pa se mora birati po nacionalnosti itd .
vence
Pa evo mjesas se i ti..
"vence", hajde mi odgovori da li bi ti igraca uzeo u reprezentaciji koji ti sjedi na klupi, ja ne dajem predlog koga Bajevic da uzme a koga da ne uzme u obzir, to je samo moja opsta konstatacija, sto znaci ja se ne mjesam u opsti Bajevic izbor, nego u reprezentacija trebaju biti igraci koji su aktivni to jest koji igraju, bez obzira zvao se taj igrac Kurta ili Murta, jer nam zelja sviju nas koji volimo BH, da reprezentacija BH napokon jednom bude i na EP, to jest na EP 2020, a sad je za to jedinstvena prilika.
BaboBih
Sta si zapeo za Begovica toliko, covjek spomenuo da je jedan od kandidata da se nade na spisku.. u ekipi masa problema bilo u toku kvalifikacija, a najvise u odbrani i ti se zabrinuo hoce li Begovic da sjedi na klupi ili neko drugi.. sta glumis eksperta i uvjek nesta kontra
Hix
Dzeko napolje vratite nam muslimovica
DanGraf
Golmani: Nevres Fejzic, Azir Muminovic i Adnan Bobic. Desni bekovi: Anel Hebibovic i Advan Kadusic. Lijevi bekovi: Samir Efendic i Almir Bekic. Stoperi: Besim Serbecic, Enes Sipovic, Kemal Osmankovic i Denis Zvonic. Zadnji vezni: Damir Sadikovic, Omar Prses, Amer Hiros i Samir Zeljkovic. Ofanivni vezni i krila: Semir Stilic, Benjamin Tatar, Aladin Sisic, Nermin Crnkic, Asim Zec i Said Husejinovic. Napadaci: Mersudin Ahmetovic, Sulejman Krpic i Amer Bekic. Bez cetalja i ustasa. Selektor: Dusko Bajevic. Pomocno osoblje: da pripazi da nam se senilni selektor ne zaturi u hotelu i da ne udje u pogresan avion.
AjdinVL
@DanGraf Sve bi to moglo proći da nije određeno, koliko Bošnjaka, koliko Srba, a koliko Hrvata treba biti u reprezentaciji.
Aoki
Nije ti bilo mrsko ovaj debilizam tipkati. Bože sačuvaj!hahahaha
DanGraf
Ova ekipa bi garant uspjela u barazu. Jaca je od irskih drugo- i treceligaskih vodonosa. Za ove nase baklava-internacionalce i reprezentaciju po kljucu finale baraza je plafon. Ispast ce ko i prije.
Aoki
Ima i drugih sportova osim fudbala, možda da probaš stručnjak moj veliki.hahahaha
DanGraf
@btc123 & Aoki Pa dobro, et umjesto Husejinovica sa viskom kila moze Bahrudin Atajic ili Samir Bekric a moze i Mehmed Alispahic, izaberte. A Bajevicu pomocnici da budu Amar Osim i profesor Fahrudin Solbic. A Fedju Dudica za skauta reprezentacije.
tbra
Kakve si ti levate ovdje nabrojao nisi ni svjestan, ta ekipa je i rangu san marina
DanGraf
tbra
Cast semiru stilicu, on je jedini kapacitet za repku
DanGraf
A po cemu je neki tam Todorovic bolji od Anela Hebibovica? Hebibovic je za klasu bolji igrac. Po cemu je Adnan Kovacevic (ne znam ni gdje igra) ispred Serbecica ili Sipovica? Kakav Loncar? Loncar da bude ispred Stilica? Vise od pola ekipe kod Roberta prosi djecko je igralo na menadzerske kombinacije i procente. Ti vasi miljenici i ''znalci'' su se borili sa Lihtenstajnom za 5. mjesto! A ova ekipa bi dobila obe kuci po 1:0 i prosla na evropsko, garant!
burazengija
Bas si se potrudio oko ove gluposti,kakav apsurdan komentar..
Mele
Fali Ivan Sesar... iz Cityja da zaigra...
Mele
Stilic i Ahmetovic ako Pjanic i Dzeko ne budu igrali. onda moze svakako..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.