Italijani se raspisali: "Lulić - Bosna, drugi dio"

Vraća li se isusni fudbaler među Zmajeve?

Italijani se raspisali: "Lulić - Bosna, drugi dio"

A. Čaušević

Senad Lulić je krajem decembra 2017. godine rekao zbogom reprezentaciji BiH nakon 57 odigranih utakmica i četiri postignuta gola. 

Dvije godine kasnije Lulić i dalje igra na visokom nivou, potvrdio je to i u utakmici italijanskog Superkupa. Lazio je s 3:1 pobijedio Juventus, a 33-godišnji krilni fudbaler je bio strijelac drugog gola za svoj tim.

Brojni mediji u Italiji bliski dešavanjima u Laziju su prethodnog vikenda objavili infromaciju kako postoji mogućnost da se Lulić vrati u bh. reprezentaciju.

Određen broj portala je tu vijest prenio s naslovom "Lulić - Bosna, drugi dio", aludiravši na povratak iskusnog fudbalera u redove Zmajeva.

Predstojećeg vikenda Dušan Bajević će boraviti u Rimu gdje će u nedjelju 12. januara snage odmjeriti Roma i Juventusa, Edina Džeke, odnosno Miralema Pjanića.

Specijalizovani portal koji prati dešavanja u Laziju Laziosiamonoi je prenio vijest će Lulić imati slobodnu nedjelju kako bi obavio razgovor s Bajevićem jer Lazio gostuje Napoliju u subotu.

Isti portal navodi kako će novi selektor našeg nacionalnog tima pred utakmicu na Olimpicu istovremeno razgovarati s Džekom i Pjanićem.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Zmajeve u martu čeka baraž za Evropsko prvenstvu, a Lulić bi svojim iskustvom, karakterom i kvalitetom u ovom trenutku sigurno bio od koristi reprezentaciji BiH.

Protivnik u polufinalnom duelu na Bilinom polju bit će Sjeverna Irska, a u slučaju plasmana u finale BiH će igrati protiv boljeg iz duela Slovačka - Irska.

Top Komentari

Chupy
Jesmo jaki u pm da se odricemo Lulica u Ibisevica kad je bas potrebno! Hvala dragom Bogu Dzeko nikad povrijedjen, covjek kao da je od kamena. Kad se on povrijedi, mozemo u napad staviti "racku od ovce"!! Al et, nasa posla.
12 0
edo111
I TE KAKO KORISTAN,ON IMA SJAJAN DRIBLING JEDAN NA JEDAN,STVORICE PUNO PROSTORA NA LIJEVOJ STRANI,TO JE SIGURNO
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi