Bajević se danas obraća javnosti

Zmajevi dobili novog selektora

Bajević se danas obraća javnosti

Samir Mlaćo

Nogometna reprezentacija naše zemlje danas je dobila novog selektora. Na klupu Zmajeva će legendarni Mostarac Dušan Bajević.

Tako je danas odlučeno na sjednici Izvršnog odbora NSBiH.

Bajević je dobio jednoglasnu podršku, a već danas u 12:30 sati će se obratiti medijima. Zakazano je i obraćanje predsjednika NS/FS BiH Elvedina Begića.

Zvanično predstavljanje Bajevića će uslijediti nakon novogodišnjih praznika.

"Zvanična press konferencija za medije, na kojem će biti upriličeno zvanično predstavljanje gospodina Bajevića, bit će zakazana nakon novogodišnjih praznika.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Novoizabranom selektoru želimo mnogo sreće na toj poziciji kao i da ostvarimo rezultat koji smo sigurni da možemo ostvariti, a to je plasman na Evropsko prvenstvo 2020., te upućujemo najiskrenije čestitke povodom nastupajućih novogodišnjih praznika", istakli su iz Nogometnog saveza BiH.

Podsjetimo, Zmajeve očekuju susreti baraža preko kojeg ćemo pokušati izboriti plasman na Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi