Počela sjednica IO, Bajević od danas novi selektor?

Legendarni Mostarac na klupi Zmajeva?

Počela sjednica IO, Bajević od danas novi selektor?

Samir Mlaćo

U 11 sati počela je sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza naše zemlje.

Danas bi tako Zmajevi mogli dobiti novog selektora, odnosno nasljednika Roberta Prosinečkog koji se nije proslavio, pa ćemo put na EP tražiti preko baraža.

Članovi Izvršnog odbora iza deset sati su počeli pristizati u krovnu kuću bh. nogometa, te se očekuje da bude veoma zanimljivo.

Prema nepotvrđenim informacijma sjednici neće prisustvovati Mile Kovačević, dojučerašnji predsjednik FSRS, koji je zbog obaveza otkazao dolazak.

Kovačević je ranije dobio poziv za sjednicu, a u međuvremenu je smijenjen.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kao glavni kandidat za selektora spominje se Dušan Bajević, legendarni Mostarac koji bi Zmajeve trebao voditi u baražu protiv Sj. Irske, te pobjednika duela Slovačka i R.Irska.

Bajević bi prema nezvaničnim informacijama danas trebao biti imenovan za selektora. Navodno je sve dogovoreno i ostaje još sam da se ispoštuju dogovorene procedure. Ukoliko se to slučajno ne desi na današnjoj sjednici, sigurno će na narednoj.

Top Komentari

starmac
Podari nam DUSKO malo slavlja.Sretno u barazu i pokazi majmunima da se nemjesaju u sport kad neznaju.Idemo PRINČE na EURO.
7 0
Princ s Neretve.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti