Bajgorić: Danas nikome nije lako postići deset golova

Mostar SG ubjedljiv protiv Centra

Bajgorić: Danas nikome nije lako postići deset golova

E. Čaušević

Sjajna igra Mostar SG Staklorada krunisana je s čak deset pogodaka na derbiju protiv Centra (10:3) u kojem su Mostarci u subotu upisali ubjedljivu pobjedu, zahvaljujući kojoj su se izdvojili na čelnoj poziciji na tabeli. 

Predsjednik Amel Bajgorić zadovoljan je izdanjem igrača i atmosferom u kojoj je meč igran.

"Prije svega, zahvaljujemo navijačima koji su nas podržali i protiv Centra, kao i protivničkim igračima koji su fer ponašanjem upotpunili derbi. Bio je to praznik futsala, a naša pobjeda je potpuno zaslužena. Danas nikome nije lako postići deset golova, a posebno ne ekipi koja ima neosporan kvalitet, kakva je Centar", rekao je nakon utakmice Bajgorić.

U narednom kolu Mostar SG Staklorad igra protiv Nevesinja.

"Ostvarili smo pet pobjeda na pet utakmica, ali to je tek početak. Želimo nastaviti u ovom ritmu, a za ostvarenje ciljeva potrebno je da sve utakmice dočekujemo maksimalno ozbiljno, s respektom prema protivnicima, kao što je bilo u subotu. Tako mora biti i protiv Nevesinja, a u tom slučaju ćemo sigurno ostvariti cilj. To je naravno trijumf", dodao je Bajgorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi