Bajić pakuje kofere, Italijani znaju gdje će
Bh. napadač nije dobio pravu šansu u jednoj od najjačih liga na svijetu.

Promijenit će sredinu na zimu

Bajić pakuje kofere, Italijani znaju gdje će

Riad Bajić trenutno nije u prvom planu u Udineseu i izvjesno je da će tokom zime promijeniti sredinu.

Iako je Udinese za njegovo dovođenje izdvojio preko pet miliona eura, Bajić još nije dobio pravu šansu da se dokaže u jednoj od najjačih liga na svijetu, pa je stoga krenuo u potragu za novom sredinom.

Mediji u Italiji su uvjereni da će se Bajić vratiti u Tursku, gdje je prethodno nastupao s uspjehom, a kao naredna stanica u njegovoj karijeri se pominje Trabzonspor. Navodno je ovaj klub uspostavio kontakte sa Udineseom i voljan je dovesti Bajića na posudbu s opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

Trabzonspor se u Superligi nalazi na sedmoj poziciji, što ne zadovoljava klupske ambicije, pa su u klubu uveliko u potrazi za rasnim golgeterom. Bajić to zasigurno jeste, samo mu je potreban kontinuitet...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Bajić je prošle sezone kao igrač Konyaspora zabio 17 pogodaka u turskom prvenstvu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi