Bajić s klupe odgledao pobjedu Udinesea u Crotoneu

Sigurna pobjeda tima iz Udina

Bajić s klupe odgledao pobjedu Udinesea u Crotoneu

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Udinesea savladali su večeras na gostovanju Crotone s ubjedljivih 3:0 u okviru 15. kola italijanske Serije A.

Klub iz Udina je lakše od očekivanog došao do nova tri boda u Crotoneu. Gosti su do prednosti stigli u samom finišu prvog poluvremena kada je mrežu domaće ekipe zatresao Jankto.

Početkom drugog poluvremena Udinese je udvostručio svoju prednost. Maxi Lopez je asistirao, a svoj drugi gol na meču postigao je Jankto. Sve dileme u ovoj utakmici riješene su u 66. minuti kada je Lasagna postavio konačnih 0:3.

Bh. reprezentativac Riad Bajić i ovu utakmicu Udinesea odgledao je s klupe za rezervne igrače. Udinese je sada na 14. mjestu sa 15 bodova, dok je Crotone odmah iza njih sa tri boda manje.

Seria A, 15. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Crotone - Udinese 0:3

Top Komentari

Benjamingst
Bolje da je ostao u Turskoj nego sto sjedi u Italij...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi