Napoli nije iskoristio remi Juventusa i Intera, Benevento još ne zna za pobjedu

Italijanska Serija A

Napoli nije iskoristio remi Juventusa i Intera, Benevento još ne zna za pobjedu

Napoli je nastavio sa slabijim igrama u posljednje vrijeme, a to dokazuje i današnji remi na domaćem terenu protiv Fiorentine (0:0) u okviru 16. kola Serije A. 

Iako su Napolitanci nakon sinoćnjeg remija Juventusa i Intera imali priliku da se vrate na prvu poziciju, tu šansu ipak na kraju nisu iskoristili i ostali su iza Nerazzurra. Napoli danas nije odigrao previše dobar meč, a pred golom Fiorentine stvorio je tek nekoliko dobrih prilika, ali rezultat se nije mijenjao. Fiorentina se nakon ovog kola nalazi na 7. poziciji sa 22 boda.

Od ostalih mečeva koji su počeli u isto vrijeme SPAL i Verona su podijelili bodove odigravši 2:2, a Udinese je na domaćem terenu porazio Benavento sa 2:0. Bosanskohercegovački reprezentativac Riad Bajić nije ulazio u igru na ovom susretu.

Podsjetimo, i nakon ovog kola Benevento ne zna za pobjedu, a jedini bod uzeo je u prošlom kolu protiv Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi