Bajić postigao 13. gol u sezoni, Konyaspor remizirao

Nastavlja sa sjajnim partijama

Bajić postigao 13. gol u sezoni, Konyaspor remizirao

Bh. reprezentativac Riad Bajić je večeras postigao svoj 13. gol u ovoj sezoni turske Super lige na gostovanju kod Kasimpase (1:1) u 27. kolu.

Igrao se 41. minut kada je proradila bh. veza iz Konyaspora. Hadžiahmetović je uposlio svog bivšeg saigrača iz Željezničara, a Bajić je veoma lijepim i preciznim udarcem donio Konyasporu vodstvo od 1:0.

Taj rezultat bio je aktivan sve do 75. minute, kada je Sari pogodio za konačnih 1:1. Dvije minute prije gola za poravnanje, Titi je promašio jedanaesterac za domaću ekipu.

Riad Bajić je i dalje treći strijelac turskog prvenstva sa 13 pogodaka, a ispred njega su samo Tosun iz Bešiktaša sa 17 i Love iz Alanyaspora sa 15 golova.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U ekipi Konyaspora su večeras od prve minute zaigrala sva tri bh. fudbalera Bajić, Hadžiahmetović i Milošević, koji su na terenu proveli svih 90 minuta.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti