Konyaspor slavio, Milošević strijelac

Nova pobjeda Konyaspora

Konyaspor slavio, Milošević strijelac

Fudbaleri Konyaspora slavili su pobjedu danas na domaćem terenu protiv Bursaspora sa 2:0 u okviru 26. kola turske Super lige.

Domaći fudbaleri poveli su u 9. minuti, a strijelac pogotka bio je Slovenac Skubić. To je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

Nastavak meča donio je još jedan pogodak i to ponovo u mreži gostiju, a strijelac za domaće bio je naš mladi reprezentativac Deni Milošević koji je mrežu Bursaspora zatresao u 82. minuti. Osim Miloševića, čitav meč za domaću ekipu odigrali su Amir Hadžiahmetović i Riad Bajić.

Konyaspor je nakon ove pobjede na 7. mjestu Super lige sa 38 bodova, dok je Bursaspor ostao na 11. mjestu sa šest bodova manje.

Potražite više informacija na temu Super Lig:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi