Bajić strijelac u prijateljskoj utakmici protiv Kukesija

Uspješna provjera za Basaksehir

Bajić strijelac u prijateljskoj utakmici protiv Kukesija

Lider u turskom šampionatu Basaksehir u sklopu priprema za drugi dio sezone odigrao je prijateljski meč s Kukesijem.

Kao pobjednik na kraju je izašao tim iz Istanbula koji je slavio rezultatom 2:1, a do prednosti Basaksehir je stigao u 24. minuti, i to golom koji je postigao bosanskohercegovački napadač Riad Bajić.

Pri minimalnom vodstvu Basaksehira se otišlo na odmor, da bi u 62. minuti na 2:0 povisio Espurenau, a 10 minuta prije kraja do pogotka je stigao i Kukesi preko Cyrbje. To je, ispostavit će se, bio i posljednji gol na meču.

Riad Bajić je za Basaksehir igrao od prve minute, dok je drugi bh. reprezentativac koji nastupa za ovaj klub Edin Višća priliku dobio u nastavku utakmice.

Prijateljska utakmica:

Basaksehir - Kukesi 2:1

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi