Bajram odložio potpis ugovora Lorisa Kariusa
(Foto: EPA)

Sve bi ipak trebalo biti gotovo danas

Bajram odložio potpis ugovora Lorisa Kariusa

M. Šljivak

Njemački golman Loris Karius napustiće Liverpool do kraja prelaznog roka.

Ovaj 25-godišnji golman postaće novi član turskog Bešiktaša, a timovi su još u ponedjeljak dogovorili transfer vrijedan 9,5 miliona funti.

Karius međutim još uvijek nije stigao u Istanbul na potpis ugovora. Razlog je sasvim jednostavan jer se u Turskoj slavi Bajram i u redovima Bešiktaša su odlučili da prolongiraju dolazak njemačkog golmana.

Ipak, sve bi moglo biti gotovo već danas. Karius bi trebao obaviti ljekarske preglede i potpisati ugovor sa turskim velikanom.

Kompletan transfer vrijedi 9,5 miliona funti. Redsi će odmah dobiti, 2,25 miliona za dvogodišnju posudbu, a obaveznom kupovinom 2020. godine inkasiraće dodatnih 7,25 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Također, Liverpool ima i procenat prodaje od narednog transfera od čak 20 posto.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi