Bivši reprezentativac za SportSport.ba

Bajramović: Očekujem dosta golova i makar remi

Endin Čaušević

Bh. reprezentacija danas od 18 sati igra prijateljsku utakmicu na AFG Areni u St. Gallenu protiv selekcije Španije.

Bh. navijači su ponovo u velikom broju stigli u St. Gallen, a na tribinama AFG Arene sreli smo i nekadašnjeg reprezentativca BiH Zlatana Bajramovića. Bajramović je za SportSport.ba kazao da je na današnji meč došao da uživa jer je uvijek zadovoljstvo gledati naše igrače protiv Španije.

"Španija se priprema za Evropsko prvenstvo, očekujem dosta golova, dobru igru naše reprezentacije jer imamo zaista dobre igrače, tako da se nadam da možemo izboriti barem remi", rekao je Bajramović.

Nakadašnjeg reprezentativca BiH smo pitali o planovima u budućnosti, te šta trenutno Zlatan Bajramović radi.

"Pa Zlatan trenutno pokušava da završi profi licencu i tražim trenerski posao. Učim, učim i uvijek se uči", rekao je nekadašnji reprezentativac BiH, te dodao:

"Nema veze na kojem dijelu svijeta mi igramo navijači su uvijek tu. Nadam se da će do početka utakmice još više popuniti AFG Arenu".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Bajramović je rekao da ne vjeruje da Španija može na predstojećem EP-u odbraniti titulu, te da misli da će Njemačka doći do titule prvaka Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti