Baka: Pravilo o "četiri stranca" ne odgovara nikome!
Blaž Slišković je na press konferenciju uoči Čelika govorio i o pravilo o 4 stranca koje kako kaže pravi svima velike probleme oko sastava momčadi jer nažalost, dovoljno mladih i kvalitetnih nogometaša jedonostavno nema dovoljno.

Na pressici HŠK Zrinjskog uoči Čelika novinarima se obratio Blaž Slišković

Baka: Pravilo o "četiri stranca" ne odgovara nikome!

Povodom utakmice 15. kola Premijer Lige Bosne i Hercegovine u kojoj će HŠK Zrinjski dočekati Čelik, u prostorijama mostarskog kluba organizirana je press konferencija na kojoj je novinarima na raspolaganju bio trener domaćeg tima Blaž Slišković.

"Obzirom na negativan rezultat otprije sedam dana sigurno da sa nekom zebnjom očekujemo ovaj susret. Ne smijemo dozvoliti novi kiks. Respektiramo Čelik i njegove rezultate ali obzirom na Želju, imperativ pobjede se sam od sebe nameće. Psihološki smo prevladali krizu, nismo se osjećali dobro nakon poraza. Prevladali smo to u ovom tjednu iza nas. Maksimalno ćemo se uvesti u taj susret protiv Čelika sa željom da riješimo utakmicu u našu korist. Samo pobjeda nas ostavlja u utrci, sve sem toga bi bilo veoma neugodno u ovom trenutku".

Ozljede i kartoni i dalje kroje momčad. 

"Već duži period smo bez Pezera, kartonirani igrači, druge ozljede...velike probleme imamo u sredini terena, a to je duša i srce cijele momčadi. Osjećamo te probleme itekako, posebno smo to osjećali protiv Želje nakon primljenog gola. Tako je kako je, nadam se Veselinoviću da će biti u kadru. Čini mi se da je prevazišao strah nakon loma nosa. S njim u vršku napada ćemo dobiti kvalitetno pojačanje u špicu. Pokušat ćemo iskoristiti njegovu visinu i snagu. Vratio se i Bekić iako ne znam koliko je u ovom trenu spreman, ali to su vijesti koje me vesele".

Osvrnuo se strateg Zrinjskog na opasku da nedostaje učinak napadača:

"Ne možemo se pohvaliti velikim brojem šansi pa da kažemo da smo puno toga ispromašivali. Srednji red je taj koji stvara prilike, da smo ih imali 7, 8 rekao bih da su napadači zakazali. Ne želim krivicu svaliti na srednji red, svi smo krivi jednako. Nadam se da će to protiv Čelika biti dosta bolje". 

Spomenuo se Baka i pravila o 4 stranca koje kako kaže pravi velike probleme svima oko sastava momčadi, ne samo Zrinjskom:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Problem četiri stranca nam svima predstavlja problem. Ne želim kritizirati one koji su donijeli ovo pravilo ,a ali ne znam šta ono donosi. Prinuđeni smo stavljati mlađe igrače bez obzira jesu li kvalitetni ili nisu. Ne dobivamo ništa posebno na kvaliteti klubova, ni igre, dapače mislim da smo oštećeni s ovim. Ne interesira me kome ovo odgovara ali ovo ne unapređuje BiH nogomet jer ovaj zakon nema previše smisla. Kako uigrati ekipu za Europu kada ti četiri stranca uglavnom ne igraju? Ovakav zakon i ovakvo rješenje, da se ja pitam, nikada ne bih donio. Sve ovisi o omladinskom kadru. Ako imam pet dobrih mladih igrača svakako ću ih staviti, a ove poslati na tribine. Ni ovi mladi igrači koji sjede na klupi ne dobivaju praktički ništa s ovim pravilom. Ovo neće donijeti napredak bh nogometu".

Utakmica Zrinjski - Čelik igra se sutra u 16 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Heller
Biće dovoljno mladih i kvalitetnih za par godina ako se bude insistiralo na pravilu
21 10
Doc
Odgovara Baka, onom klubu koji je kroz pokretanje Akademije to davno prepoznao, a vi kupujete njegove islužene igrače, zar ne? FKS!
8 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti