Mladi Sarajlić na probnom radu u Zrinjskom

Stigao iz Starsa iz Gradiške

Mladi Sarajlić na probnom radu u Zrinjskom

A. Beganović

Mladi 16-godišnji Ignjatije Sarajlić nalazi se na probnom radu u mostarskom Zrinjskom, odnosno u omladinskim selekcijama ovog kluba.

Da u posljednje vrijeme u višestrukom bosanskohercegovačkom prvaku sve više misle na budućnost govori i dolazak na probni rad talentovanog Sarajlića.

Ovaj mladi fudbaler u Zrinjski je stigao na preporuku nekadašnjeg kapitena Plemića Ivice Džidića koji se sa mnogo uspjeha danas bavi menadžerskim poslom.

Sarajlić će u Zrinjskom boraviti desetak dana nakon čega će struka mostarskog kluba odlučiti da li će postati novi Plemić, a treba na kraju dodati da je ovaj mladi fudbaler prve nogometne korake napravio u Starsu iz Gradiške.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije