Bakayoko odbio da uđe u igru i poručio Gattusu da odj*be!

Skandal u Milanu za vrijeme utakmice

Bakayoko odbio da uđe u igru i poručio Gattusu da odj*be!

E. Škorić

U toku je meč Milana i Bologne i domaći vode sa 1:0, ali malo šta funkcioniše na San Siru.

Milan i ako dobije Bolognu nema velike šanse da se plasira u Ligu prvaka, pošto će dva kola prije kraja ostati na minus tri od četvrtoplasirane Atalante, ali svakako će biti u prilici da se bori za četvrto mjesto.

No, čini se da se neke čudne stvari dešavaju u svlačionici Milana, a koliko je sve otišlo nizbrdo najbolje oslikava situacija kada se povrijedio Lucas Biglia.

Tener Gennaro Gattuso prišao je Bakayoku koji je trebao da uđe u igru, a ovaj je to navodno odbio pritom mu poručivši da "odj*be", što se može vidjeti i na snimku.

"O tome ćemo kasnije pričati", odgovorio je inače temperamentni Rino, koji bi mogao da očita lekciju Bakayoku, koji će po svemu sudeći otići iz Milana, u koji je došao na posudbu iz Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi