Zarađuje milione, a na trening kasni jer mu je nestalo benzina

Zanimljiva scena

Zarađuje milione, a na trening kasni jer mu je nestalo benzina

M. Šljivak

Francuski fudbaler iz redova Milana Tiemoue Bakayoko našao se prethodnih dana u centru pažnje italijanske javnosti.

Vezni igrač Rossonera nedavno je čitav sat zakasnio na trening, nakon čega je trener Gennaro Gattusso poludio i čak je želio da podnese ostavku.

Međutim, agenti ovog fudbalera je u razgovoru za italijanske medije istakli su kako postoji jasan razlog zašto je njihov klijent zakasnio na trening.

U dopisu kojeg su poslali tvrde da je Bakayoku na putu do trening-centra nestalo benzina i da je to bio razlog kašnjenja. Također, tvrde da mu nedostaje i vozačkog iskustva i da je to jedini uzrok što mu se ovakva situacija dogodila.

Milan je za kašnjenje na trening najavio sankcije. Opravdanje o nestanku benzina zvuči malo i smiješno i nevjerovatno.

Rossoneri će prema određenim informacijama novčano kazniti Franucuza. Piše se da bi kazna trebala iznositi 90.000 eura.

Interesantno je svakako da jedan milioner ostane bez 'goriva' nasred puta. Bakayoko je zarađuje gotovo šest miliona funti po sezoni, a kompletnu njegovu platu pokriva londonski Chelsea.

On je još uvijek igrač tima sa Stamford Bridgea. Tamo se želi i vratiti nakon što završi ova sezona, jer je u Italiji u posljednje vrijeme često izložen rasističkim ispadima.

Vrijeđali su ga posebno navijači Lazija. Bakayoko to ne želi više da trpi i obećao je da se nakon završetka sezone nikada više neće vratiti u Italiju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi