Balaban: Imamo kadrovskih problema, ali nadamo se pozitivnom rezultatu

Optimizam u Krupi pred duel sa Zrinjskim

Balaban: Imamo kadrovskih problema, ali nadamo se pozitivnom rezultatu

S. Mlaćo

Nakon remija na Grbavici protiv Željezničara, optimizam vlada u redovima FK Krupa pred duel sa aktuelnim prvakom Zrinjskim. 

Plemići su ponovo na nivou nakon povratka na klupu Blaža Sliškovića, ali i domaći imaju svoju računicu u ovom meču.

"Nakon četiri boda u dvije posljednje utakmice šampiona dočekujemo u pozitivnoj atmosferi. Imamo određenih kadrovskih problema, zbog povreda ne treniraju Nikola Dujaković i Lazar Marjanović, dok Igor Makitan ima tri žuta kartona. Elvir Koljić je zvanično potpisao u Rumuniji, ali i pored toga mi se nadamo pozitivnom rezultatu", kazao je trener u stručnom štabu FK Krupa Miroslav Balaban.

"Što se tiče utakmice u subotu, igramo protiv jedne od najboljih ekipa u prvenstvu, ali trudićemo se da damo svoj maksimum. Trudićemo se da ponovo igru iz Sarajeva gdje smo pružili dobru partiju posebno u drugom poluvremenu i želimo da u subotu pružio makar dio onog sa Grbavice. Zrinjski ima nekoliko kvalitetnih invidualaca, međutim mi ćemo se truditi da postignemo pozitivan rezulta", dodao je defanzivac Miloš Karišik.

Top Komentari

milivoje
dvica ko vrata,opet se Ilic sklanja,ovde ima posla za SIPU.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije