Balaj: Nije tačno da smo razjedinjeni

Reprezentativac Albanije poručuje

Balaj: Nije tačno da smo razjedinjeni

Fudbalska reprezentacija Albanije prolazi kroz turbulentan period pred prijateljsku utakmicu protiv Bosne i Hercegovine.

Nakon poraza od Italije (2:0), pripreme reprezentacije napustio je Taulant Xhaka, koji je u vrlo lošim odnosima sa selektorom Giannijem De Biasijem. Osim Xhake, kamp je napustio i Abrashi.

Odlazak dvojice nezadovoljnih fudbalera nije poremetio atmosferu među igračima, što je na press konferenciji pred utakmicu sa BiH istakao reprezentativac ove zemlje Bekim Balaj.

"Nije mi poznato zašto su nas Xhaka i Abrashi napustili, ali atmosfera je ostala odlična kao i uvijek. Sve dobro što smo uradili i svi uspjesi koje smo postigli su bili plod našeg zajedništva, a tako je i sada. Nije istina da smo razjedinjeni, dobro funkcionišemo kao grupa", započeo je Balaj, koji je potom govorio o utakmici protiv BiH:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Svaka utakmica nosi posebnu draž. Igrati protiv Italije bio je veliki izazov i žao mi je što nisam nastupio u tom susretu. Volio bih zaigrati protiv Bosne i Hercegovine, ali odluka je na selektoru".

Meč Albanije i BiH igra se sutra u Elbasanu s početkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi