Balbo: Bilo bi bolje da Totti igra umjesto Džeke
FOTO: EPA

Smatra bivši napadač Rome

Balbo: Bilo bi bolje da Totti igra umjesto Džeke

Promjena trenera u Romi nije urodila plodom jer igrači igraju otprilike isto kao i pod palicom Rudija Garcije. 

Rezultatska kriza u kojoj se trenutno rimski tim nalazi natjerala je bivše igrače ove momčadi da se zapitaju šta je ustvari problem, a naredni u nizu koji je iznio svoje mišljenje je i 49-godišnji Abel Balbo. 

"Totti mora igrati u prvom sastavu, jer njegova prisutnost na terenu već znači puno. Svjestan sam da nije u najboljim godinama, ali uz pametniji raspored sve se može posložiti i pitanje je samo u kojoj formaciji zaigrati. Bilo bi bolje u napad staviti Tottija umjesto Džeke", kaže bivši reprezentativac Argentine. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navijači Rome su sasvim opravdano nezadovoljni Džekinim partijama. Naš napadač je u Rim stigao kao veliko pojačanje, ali u dosadašnjem dijelu Serije A se samo tri puta upisao u listu strijelaca. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi