Vrančić ušao u igru i za 50 sekundi kreirao pobjedničku akciju Stokea

Portiv Blackpoola

Vrančić ušao u igru i za 50 sekundi kreirao pobjedničku akciju Stokea

H. Zilić

Jedan od derbi mečeva 16. kola Championshipa odigrali su Blackpool i Stoke.

Nakon velike borbe gosti su slavili sa 0:1.

Gol odluke postigao je Fletcher u 79. minuti nakon jednog prekida.

Naš Mario Vrančić u igru je ušao u 78 .minuti, a 50 sekundi kasnije izveo je slobodan udarac, pronašao Souttara, koji je vratio loptu u peterac, gdje je Fletcher bio najsnalažljiviji i postigao je pogodak vrijedan tri boda.

Nakon 16 odigrnaih kola Stoke je šestoplasirani sa 25 bodova, dok je Blackpool pao čak četiri pozicije i sada je na desetoj poziciji sa 24 osvojena boda.

Interesantno od četvrotplasiranog Coventrya do Prestona koji je na 15. pozicji razlika je svega šest bodova tako da nas do kraja sezone u Championsipu očekuje dosta uzbuđenja.

Pobjedničku akciju Stokea pogledajte OVDJE.

Top Komentari

Mowzilla
Ivaylo progovori, zasto ga nisi pozvao, u cemu je problem vise, yebo ga Vico vise...
13 0
Eno30
Meni bas nije jasno ovak igrac nije pozvan, a neki Saric se poziva, pa cak i Jajalo je bolji od tog Sarica barem igra u seria A i to standardan. Ali staces to je ta politika sto nas zeza u sportu i opcenito u drzavi
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi