Balde Keita dobio ponudu još jednog kluba
Foto: EPA

I Napoli se uključio u utrku

Balde Keita dobio ponudu još jednog kluba

Teme:

Jedan od najboljih fudbalera Lazija Balde Keita nalazi se na izlaznim vratima kluba iz italijanske prijestolnice.

Već je poznato da se za Keitu odavno interesuju Inter i Juventus, ali sada se javio još jedan italijanski klub koji bi ga želio angažovati.

Prema pisanju inostranih medija, u utrku za Keitu se uključio i Napoli koji je Laziju spreman ponuditi 22 miliona eura obeštećenja, pa ostaje da se vidi hoće li to biti dovoljno da ovaj sjajni krilni fudbaler stigne na San Paolo.

Balde Keita je u prošloj sezoni odigrao 31 utakmicu za Lazio u Seriji A i postigao je 16 golova, a najčešće je igrao na poziciji lijevog krila i polušpica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako je Keita kao mlađi nastupao za omladinske selekcije Španije, zemlje u kojoj je rođen, odlučio se da zaigra za A reprezentaciju Senegala za koju je do sada sakupio 13 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi