Bale na zanimljiv način liječi dosadu na klupi Reala

Nečuveno ponašanje za nekoga ko zarađuje milione eura godišnje

Bale na zanimljiv način liječi dosadu na klupi Reala

S. Grebović

Valencija i Real Madrid sinić su odigrali posljednju utakmicu 17. kola La lige u kojoj su na kraju podijelili bodove, bilo je 1:1.

Šišmiši su poveli golom Solera 78. minuti, da bi Karim Benzema u šokantnoj završnici Realu donio izjednačenje duboko u sudijskoj nadoknadi.

Golman Courtois je izašao na korner i našao se u prilici, lopta se odbila do Francuza koji je pogodio za veliki bod gostiju. Minutu prije toga mrežu je zatresao Jović, no njegov je gol opravdano poništen zbog nedozvoljene pozicije.

Ni ovaj meč u prvih 11 nije počeo Gareth Bale koji je na ratnoj nozi kako sa Zidaneom tako i sa navijačima, pa je šansu dobio tek posljednjih 20-ak minuta kada je zamijenio Isca.

Ako je suditi po snimcima, prije ulaska u igru na klupi mu je bilo jako jako dosadno jer je našao vremena da se igra sa flašom vode, dok se njegova ekipa grčevito borila na terenu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sasvim sigurno da Velšanim ovim ponašanjem neće vratiti povjerenje ljudi u i oko kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
preglup clanak
5 0
Lafo
Ako mu je to posao, onda moj sin treba imati dva miliona sedmično
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi