Bale sve uprskao: Idealna pozicija, šut jačom lijevom nogom, svi loptu vide u mreži, a onda muk

Veliki kiks Tottenhama

Bale sve uprskao: Idealna pozicija, šut jačom lijevom nogom, svi loptu vide u mreži, a onda muk

A. Čaušević

Najluđi povratak ove sezone realizovao je West Ham protiv Tottenhama koji se uspio vratiti od 3:0 na 3:3 i to golom u posljednjim sekundama. 

Na ovom meču povratnički debi za domaće zabilježio je i Gareth Bale koji je u igru ušao pri rezultatu 3:0 za popularne Pijetlove.

Igrala se sudijska nadoknada kada je Bale kod vodstva domaćih 3:2 imao idealnu situaciju da riješi sve dileme oko pobjednika.

Iskusni Velšanin se lijepo namjestio na svoju jaču desnu nogu, loptu su svi vidjeli u golu, ali onda je uslijedio nestvaran promašaj kojeg možete pogledati ovdje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nekoliko minuta kasnije stigla je kazna. Manuel Lanzini postiže gol karijere za 3:3. Joseu Mourinho je tada po mrak na oči...

Top Komentari

AmarSahi
Nije igrao godinu dana fudbal kako treba, ne može odmah biti Cristiano Ronaldo.
4 4
Sanska_Prangija
Predobro je uradio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi