Bale se vratio, igrat će u Zenici

Objavio snimak treninga

Bale se vratio, igrat će u Zenici

Edmir Škorić

Gareth Bale će uskoro ponovo zaigrati nakon tri utakmice pauze zbog povrede.

 Bale se povrijedio protiv Šahtara u Ligi prvaka i nije igrao u posljednje tri utakmice Reala, ali spreman je za povratak u madridskom derbiju protiv Atletica, koji se igra narednog vikenda.

Osim za navijače Reala, dobra je to vijesti i za Velšane, pošto će Bale igrati 10. oktobra u Zenici i tri dana kasnije protiv Andore.

Koliko Bale znači Velsu, najbolje ilustrira podatak da je postigoa šest od devet golova za ovu selekciju, kojoj je potreban još samo bod da se plasira na EP u Francuskoj. 

Neka taj bod osvoje protiv Andore, ne u Zenici... Inače, Bale je na službenom profilu na Twitteru objavio jedan kraći video s individualnog treninga.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.