Bale sve traženiji, nije nemoguće da završi u Seriji A

Velšanin na meti Intera

Bale sve traženiji, nije nemoguće da završi u Seriji A

E. Škorić

Prema javljanju inostranih medija, Gareth Bale jedna je od želja članova Intera.

Iako se Bale spominje kao moguće pojačanje Manchester Uniteda, ofanzivac madridskog Reala sada se navodi i kao potencijalno pojačanje Intera, iako to u ovom trenutku iz više razloga izgleda i nerealno.

Real Madrid sprema čistku na ljeto i Bale je navodno na izlaznim vratima, a ukoliko Kraljevi doista planiraju da prodaju Velšanina, čelnici Intera spremni su da uđu u pregovore i da otkupe njegov ugovor.

Bale je u Real stigao 2013. godine iz Tottenhama i postigao je 81 gol na 182 nastupa za Los Blancose, osvojio je dvije Lige prvaka i La Ligu, no sve manje ima podršku Zinedinea Zidanea, a i često je bivao povrijeđen, pa su igrači poput Marca Asensia i Isca dobili više prostora za igru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, ključna je Baleova plata i pitanje je može li Inter da ponudi bivšem krilnom napadaču Tottenhama ono što bi mogli Real, United ili, naprimjer, Chelsea. To bi moglo da bude presudno, ali u Interu će pomno pratiti situaciju i pokušati da ostvare jedno od većih pojačanja posljednjih godina.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi