"Baleu je Vels na prvom mjestu, golf na drugom, pa tek onda ide Real Madrid"

Mijatović kritikovao Velšanina

"Baleu je Vels na prvom mjestu, golf na drugom, pa tek onda ide Real Madrid"

E. Čaušević

Nije tajna da Gareth Bale nije sretan u Real Madridu i da će biti iznenađenje ako u januaru i dalje bude član ovog kluba.

Bale je ljetos bio na korak od odlaska iz kraljevskog kluba, ali je na kraju na iznenađenje svih odlučio ostati nakon što mu je propao odlazak u daleku Kinu.

Velšanin je ostao u timu i dobio mjesto u početnoj postavi što je još više bilo iznenađenje s obzirom da se zna da nije baš u najboljim odnosima s Zinedineom Zidaneom.

Sve ovo komentarisao je i legendarni Predrag Mijatović kojem je jasno da Real Madrid nije Baleu na prvom mjestu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"On je zatvoren momak i brine o svojoj privatnosti. Ne poznajem ga lično, ali po onome što čujem Vels mu je uvijek prioritet. Nakon igranja za Vels na drugom mjestu mu je golf, pa tek onda dolazi Real Madrid. Najgore što nikad ne znaš kada možeš računati na njega i da li je raspoložen za igru. U reprezentaciji je uvijek zdrav i daje maksimum, a u Realu to nije tako", rekao je Mijatović.

Top Komentari

pipun
Pedja ne kaki, kako radite tako vam on vraca.
1 1
pazzo13
Da izvines Japan mi je tek na trecem mjestu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi