Gareth Bale iznenada otišao iz Madrida
FOTO: Diario As

Šta se desilo Velšaninu?

Gareth Bale iznenada otišao iz Madrida

A. Čaušević

Real Madrid je danas počeo s pripremama za ligašku utakmicu protiv Leganesa u srijedu na stadionu Santiago Bernabeu. 

U trening kampu Valdebebas nije bilo Garetha Balea koji je iznenada morao napustiti Madrid i otputovati u London.

Iz Reala su za madridski medij AS rekali da je Velšanin u prijestolnicu Velike Britanije otišao uz klupsku dozvolu i iz privatnih razloga.

Španski mediji pišu da je Baleova potez da iznenada otputuje iz Madrida prava engima s obzirom da nema veze s eventualnom posjetom doktorima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale se povrijedio tokom utakmice Vels - Hrvatska zbog čega je propustio dva posljednja meča Reala protiv Mallorce i Galatasaraya.

Iskusni ofanzivac je protekla tri treninga proveo u teretani iz tog razloga, osim ako se ne desi neko čudo, teško da će Zinedine Zidane na njega moći računati u meču s Leganesom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi