Balotelli 2020. godinu počeo nezgodom: Kad je shvatio šta je uradio, ostavio vozilo i odšetao

Kontroverzni napadač nepopravljiv

Balotelli 2020. godinu počeo nezgodom: Kad je shvatio šta je uradio, ostavio vozilo i odšetao

Admin Čaušević

Gdje je proslavio Novu godinu i koliko je zdravica napravio Mario Balotelli nije poznato. Kao god, nestašni dečko italijanskog fudbala je opet uspio na sebe skrenuti pažnju. 

Italijanski mediji pišu kako je Balotelli vraćajući se kući oko 6 sati ujutro bio toliko umoran da vozilo Fiat 500 Abarth nije uspio dovući do kuće.

Super Mario je fulio jedno od skretanja u ulicama Brescije, oštetio je prednji dio vozila, parkirao se na ulazu u jedno od dvorista, izašao i pješice produžio do svog doma.

Poremeni italijanski napadač nije doživio bilo kakvu fizičku povredu, ali je bio izuzetno umoran što potvrđuje i njegov odlazak kući na spavanje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fotografiju napuštenog vozila napravio je vlasnik kuće zatečen što vidi automobil ispred ulaza u svoju garažu. Nakon toga je stigao pauk i odvezao Fiata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi