Nesta smatra da je Balotelli sam kriv za sve

Bivši as Milana

Nesta smatra da je Balotelli sam kriv za sve

Italijanski napadač Mario Balotelli ponovo je ostao bez poziva u reprezentaciju.

Iako igra veoma dobro ove sezone u ekipi Nice, selektor Italije Giampiero Ventura ipak nije pozvao Balotellija za reprezentativne obaveze.

Nekadašnji defanzivac Milana i osvajač Svjetskog prvenstva sa reprezentacijom Italije Alessandro Nesta smatra da je Balotelli sam kriv za sve.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"To je do njega. Do sada mu je pruženo veoma mnogo šansi. Nekada igra dobro, ali mora da prati šta mu trener govori, jer je nevjerovatno da takav talenat poput njega ne igra za nacionalni tim. Ako nije tu, to je njegova krivica", rekao je Nesta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi