Balotelli besplatno ide u novi klub?

Igra očajno u Nici

Balotelli besplatno ide u novi klub?

Italijanski nogometaš Mario Balotelli sve je bliže povratku u Serie A.

Balotelli igra jednu od najlošijih sezona u svojoj karijeri i u francuskim medijima sve se više špekuliše kako bi se čelnici Nice već ove zime mogli sporazumno razići s kontroverznim napadačem.

Razlog za to leži u činjenici da Italijan u deset ovosezonskih utakmica nije postigao nijedan gol, pritom ga je optisao i trener Patrick Viera, međutim naći novi angažman za Balotellija ne bi trebao biti problem, pogotovo jer se o povratku u Serie A ozbiljno šuška.

Za njegove usluge je navodno zainteresovana Genoa, budući da je izvjesno kako će klub ove godine napustiti Krzysztof Piatek, a Cesare Prandelli je uvjeren kako bi Balotelli na pravi način nadomjestio eventualni odlazak poljskog napadača.

Podsjetimo, Balotelli je u prošlosti u Serie A imao priliku igrati za Inter i Milan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi